Een verkoopmakelaar neemt je veel werk uit handen

De meeste mensen die hun huis verkopen, doen dat via een makelaar. En dat is niet voor niets zo. Het verkopen van een huis betekent veel regelwerk. In dat regelwerk zijn wij specialist. En we doen het graag voor jou.

Waarom een verkoopmakelaar?

Als verkoopmakelaar regelen we het verkoopproces van het begin tot het eind voor jou:

  • Allereerst bepalen we samen de verkoopprijs
  • We zorgen ervoor dat jouw huis professioneel wordt gefotografeerd. Ook kunnen we zorgen voor een stylingsadvies. Hiervoor werken we samen met professionele partijen.
  • We zorgen voor een aantrekkelijke verkooppresentatie, zetten social media in en plaatsen een bord in de tuin.
  • We begeleiden de bezichtigingen. Je hoeft er zelf niet voor thuis te blijven. Bovendien zijn wij de contactpersoon voor de potentiële kopers.
  • We doen voor jou de onderhandelingen met de koper en sluiten de beste deal voor jou

Margadant maakt volop gebruik van moderne media

Wij zoeken altijd naar innovatieve manieren om jouw huis onder de aandacht van het grote publiek te brengen. We leven in een wereld van computers, smartphones en social media. Daar maken we dan ook gretig gebruik van. Net als de meeste andere makelaars.

Uniek: de eigen website van je woning

Naast alle geijkte sociale kanalen, maken wij ook een website van je woning. Op deze website staat alle informatie over je huis. Ook alle technische informatie. Zo heeft een potentiele koper dus altijd alle gegevens bij de hand. Op zijn smartphone, tablet of laptop. Geïnteresseerden in jouw woning krijgen een visitekaartje met daarop het adres van de website. Zowel kopers als verkopers reageren zeer positief op onze woningwebsites.

Onze makelaarskosten voor de verkoop

Wij hebben geen vaste tarieven. Onze makelaarskosten, we noemen het ook wel courtage, bespreken we graag samen met jou. Met onze kosten kunnen we op verschillende manieren omgaan. Dit leggen we graag aan je uit in een persoonlijk gesprek. En zijn wij naast jouw verkoopmakelaar ook de aankoopmakelaar van je nieuwe woning? Dan houden we daar in de bespreking van de courtage rekening mee. In jouw voordeel natuurlijk.