Wij helpen jou je woonwensen te realiseren. Van klein tot groot. Van begin tot eind. Zodat jij met een goed gevoel je huis verkoopt of je droomhuis koopt.

Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag

Wij begrijpen als geen ander dat je daar wel hulp bij kunt gebruiken. Eerlijk, transparant en volledig. Daarom geven wij advies, alle relevantie informatie en schakelen wij de juiste partijen in. En over de kosten maken we samen afspraken. Zodat jij daar een goed gevoel over hebt.

Bij het kopen of verkopen van een huis komt veel kijken

Wie goed luistert, zich inleeft en de juiste vragen stelt, kan sneller en beter helpen. Scherp onderhandelen en zorgen uit handen nemen. Op een integere manier en met een frisse blik helpen we jouw huis te verkopen of jouw droomhuis te kopen. Of allebei. Voor jou doen we net dat stapje meer.

Over Margadant

Ons kantoor bestaat al sinds 1999. De makelaardij is destijds opgericht door Marijke Margadant. Zij is dus onze naamgeefster. In 2008 nam Richard samen met een compagnon het stokje van haar over. Sinds 1 januari 2022 staat Richard alleen aan het roer en doet hij samen met Mariet en Leonie er alles aan om jouw woonwensen te vervullen. Je kunt bij ons terecht voor de aankoop, verkoop, verhuur of taxatie van je huis.