Margadant Makelaardij bestaat 20 jaar. Maar hoe vier je de verjaardag van je bedrijf? Eigenaren Paul en Richard: “Dat vieren we natuurlijk met onze klanten. We gaan er iets moois van maken.”

Het begon allemaal in 1999

Het kantoor opende in 1999 haar deuren. In 2008 namen wij het bedrijf over. Paul: “Ik ben beretrots op ons kantoor. Van de stap die ik samen met Richard heb genomen, heb ik geen dag spijt gehad. Samen met onze drie commerciële kanjers op kantoor vormen we een hecht team.” Richard: “We delen de passie voor het makelaarsvak en vullen elkaar goed aan. We kennen Zwolle als onze broekzak. En wat is er nou mooier dan samen te werken vanuit ons rode, monumentale pand, aan het mooiste plein in hartje Zwolle.”

Een huis kopen of verkopen is een belangrijk moment in je leven
Wij helpen mensen met de verkoop van hun huis en dat tegen de best mogelijke prijs. En zonder gezeur achteraf. Ook zijn wij er voor mensen die een nieuwe plek zoeken. Een plek waar je je thuis voelt. Maar ook financieel moet het goed voelen: betaal een redelijke prijs en laat je niet leiden door emoties. Dat houden wij goed in de gaten voor onze opdrachtgevers. Het is fijn om op zulke momenten mensen te helpen met een eerlijk en deskundig advies. Want een huis kopen of verkopen doe je maar een paar keer in je leven.

De tijd vliegt als je lol hebt
Zo’n jubileum bereik je niet alleen door hard werken. Maar juist door onze opdrachtgevers. Dat realiseren we ons maar al te goed. Richard: “Laatst hadden we het er in een werkoverleg over dat het bedrijf in 1999 was gestart. En toen pas maakte ik het rekensommetje: Huh?! 20 jaar! Daar moeten we iets mee doen, Paul.” Over een ding waren we het direct eens. Dit feestje vieren we samen met onze opdrachtgevers. Want zonder hen, was dit nooit gelukt. 

Taart en kans op een bijzonder weekendje weg
Een huis aan- of verkopen is een feestelijk moment. Daar hoort een cadeau bij. Daarom verloten wij van 1 september tot en met 31 december 2019 iedere maand een uniek ‘Holland-Amerika lijn’- hotelarrangement. Iedereen die tijdens deze actieperiode opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een huis, doet mee. En bij feest hoort ook taart. Dus krijgt iedere opdrachtgever in de actieperiode een heerlijke ‘20-jaar taart’. Die is lekker voor thuis. Om daar dit feestje te vieren met familie en vrienden.