Bij het verkopen van een huis komt veel kijken. Wij regelen het verkoopproces van het begin tot het eind voor jou. Met advies, kennis & ervaring én zonder gedoe achteraf.

Wat doen wij precies voor jou?

We zetten op een rij wat we voor de verkoop van jouw woning allemaal doen;

  • Allereerst bepalen we samen de verkoopprijs. 
  • We zorgen ervoor dat jouw huis professioneel wordt gefotografeerd en ingemeten. Ook kunnen we zorgen voor een professioneel stylingsadvies. Hiervoor werken we samen met diverse partijen.
  • We zorgen voor een aantrekkelijke verkoopbrochure.
  • Jouw woning krijgt daarnaast een eigen website! Maar daarover vertellen we je zo meer.
  • Wij plaatsen de woning op Funda en op diverse social media kanalen.
  • Er komt een bord in de tuin, of een plakbord aan het raam als je geen tuin hebt.
  • We begeleiden de bezichtigingen. Je hoeft er zelf niet voor thuis te blijven. Bovendien zijn wij de contactpersoon voor de potentiële kopers.
  • We doen voor jou de onderhandelingen met de koper en sluiten de beste deal voor jou.
  • We stellen het koopcontract op en regelen de afwikkeling voor de notaris.
  • Vóór de overdracht bij de notaris inspecteren we samen met jou de woning zodat deze correct wordt overgedragen.

Een eigen website van je huis

Naast de verkoopbrochure maken we ook een website van jouw woning. Daarop staat alle (technische) informatie van jouw huis. Compleet met foto’s, plattegronden en andere documenten. Eigenlijk is het een uitgebreide verkoopbrochure online. Mensen die geïnteresseerd zijn in jouw woning krijgen van ons een visitekaartje met daarop het adres van de website. We krijgen op deze nieuwe manier van presenteren veel positieve reacties van zowel kopers als verkopers. Zie hier een voorbeeld van een website: www.schoonhetenstraat19.nl

Goed om te weten

Als verkoper van een huis heb je een meldingsplicht. Je moet de koper op de hoogte brengen van alle bijzondere lasten en gebreken van je huis. Bijvoorbeeld een recht van overpad of een huurcontract. En gebreken als een kapotte cv-ketel of een lekkage. Wij helpen je dit in kaart te brengen.

Wat zijn de kosten?

Courtage is een mooi woord voor makelaarskosten. Hiervoor hebben wij geen vastgestelde tarieven. Onze courtage bespreken we dus graag samen met jou. We kunnen met onze kosten namelijk op verschillende manieren omgaan. Dit leggen we graag uit in een persoonlijk gesprek. Zijn wij jouw verkoopmakelaar en regelen wij ook de aankoop van je nieuwe woning? Dan houden we daar rekening mee in de berekening van de courtage. Het levert je extra voordeel op.

Meer weten? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.