Bel 038-4224333 | Inloggen move.nl

Wij houden onze courtages graag laag,
zodat jij scherp kan inkopen.

In de actiemaand september gaan wij nog iets verder...
Wij verkopen jouw huis,
jij krijgt jouw boodschappen cadeau!

Lees hieronder hoe het werkt!

Gratis boodschappen
van Jumbo, hallo zeg!

Hallo Jumbo

Wij houden onze courtages graag laag zodat jij scherp kan inkopen. Want daar houden we toch allemaal van? In de maand september gaan wij nog een stapje verder en hebben wij een wel zeer speciale actie voor je...!!

Zet jij in de maand september jouw woning bij ons in de verkoop? Dan krijg je jouw boodschappen van ons cadeau! 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Kerssies Zwolle óf een tegoedbon van € 150,- euro!

Wat moet je hier voor doen?
Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor de verkoop van jouw woning. Één van onze makelaars komt naar je toe voor een vrijblijvend gesprek en een waardebepaling van de woning. Besluit je naar aanleiding van dit gesprek om jouw woning bij Margadant in de maand september 2021 in de verkoop te doen? Dan mag jij 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Kerssies in Zwolle! Ga je liever op je gemak boodschappen doen? Dan kan je ook kiezen voor een Jumbo Cadeaukaart ter waarde van 150,- euro! De cadeaukaart is bij elke Jumbo in Nederland te besteden.

Vraag hier een afspraak aan voor een vrijblijvend gesprek over de verkoop van jouw woning
Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.De spelregels

  • Deze actie loopt van 1 september t/m 30 september 2021.
  • Afspraken over de verkoop van de woning zijn vastgelegd in de ‘Opdracht tot dienstverlening’ die ondertekend worden door de opdrachtgever(s) en de verkopende makelaar van Margadant op een datum in september 2021.
  • De actie geldt voor 1 persoon per huishouden.
  • Na definitieve verkoop van de woning zal in overleg met opdrachtgever(s), Margadant Makelaardij en Jumbo Kerssies Zwolle een afspraak gemaakt worden wanneer de 1 minuut gratis winkelactie plaats vindt.
  • Een definitieve verkoop houdt in; een koopakte die door verkoper(s) en koper(s) is ondertekend, nadat de bedenktermijn in de koopakte is gepasseerd en er geen voorbehouden meer in de koopakte staan die de koop kunnen ontbinden.
  • Voor de 1 minuut gratis winkelen actie is 1 item per uniek product toegestaan.
  • Alcohol, sigaretten, zuigelingenvoeding tot 6 maanden, kadobonnen en geneesmiddelen zijn uitgezonderd van de 1 minuut gratis winkelen actie.
  • De voorwaarden van de Jumbo Cadeaukaart vind je hier