U wilt uw huis verkopen. Voor de beste prijs, onder de beste voorwaarden. Een woning verkopen gaat altijd gepaard met emoties. Die horen erbij. Toch wilt u zeker weten dat u ook de juiste zakelijke beslissingen neemt. Margadant Makelaardij zorgt ervoor dat u niets over het hoofd ziet, vanaf het eerste gesprek tot en met de afwikkeling bij de notaris.

DE MARKT EN DE JUISTE PRIJS

Een goede makelaar weet onder alle omstandigheden precies wat potentiële kopers willen, hoe zij zoeken en wat zij bereid zijn te betalen. Dat is maar goed ook, want in de huidige markt is de juiste vraagprijs essentieel. De makelaars van Margadant Makelaardij, Paul Vroom en Richard Bos kennen de woningmarkt als hun broekzak en hebben onbeperkt toegang tot de informatiesystemen van de NVM. Maar er is meer.

VERKOPEN MET AANDACHT

Bij Margadant Makelaardij kunt u rekenen op een actieve begeleiding en persoonlijke aandacht. Uw wensen en verwachtingen spreken we vooraf tot in detail door. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat, dat we en compleet beeld krijgen van uw woning om de meest effectieve verkoopstrategie te bepalen. Ieder verkoopargument wordt in woord en beeld benadrukt bij de presentatie van uw woning.

STANDAARD VERKOOPSTYLING EN PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Het is bewezen dat een professionele en aansprekende woningpresentatie aanspoort tot koop. Daarom ook behoort verkoopstyling advies, professionele fotografie, een uitgebreide kopersgerichte verkoopbrochure en de inzet van social media tot onze totaalaanpak. We werken hierin exclusief samen met Loes ter Brugge van LTB-Restyling en ZIBBER fotografie.

SCHERP ONDERHANDELEN

Het vakkundig, enthousiast rondleiden van en onderhandelen met kopers is een belangrijk facet in ons dagelijks werk!. Het belang van onze verkoopopdrachtgever staat altijd voorop. U mag erop vertrouwen dat onderhandelingen op zeer gedegen wijze zullen worden uitgevoerd en de communicatie tijdens het gehele verkooptraject heeft onze grootst mogelijke aandacht. En de kosten voor onze inspanningen? Die verdient u dankzij onze werkwijze ruimschoots terug.

GECOMBINEERDE DIENSTVERLENING

Wilt u gebruik maken van onze expertise bij het verkopen van uw huidige woning én de aankoop van uw nieuwe woning? Dan worden onze voorwaarden en tarieven er alleen maar aantrekkelijker op.

KENNISMAKEN

Bij Margadant Makelaardij hebben wij inzicht in de details bij de verkoop van een huis. We informeren u graag op welke wijze wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. Loop eens binnen of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.