De makelaars van Margadant werken met onvoorwaardelijke aandacht voor U en UW woonwensen!

U kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en betrokkenheid van een ervaren specialist bij de verkoop, aankoop, verhuur of taxatie van uw woning. Wij leveren toegevoegde waarde met ons vakmanschap en onze persoonlijke en transparante aanpak. Uw woning is bij ons in vertrouwde handen.

Margadant Makelaardij bestaat al sinds 1999 en is uitgegroeid tot een toonaangevend kantoor in Zwolle. Ons vaste team bestaat uit Paul Vroom, Richard Bos, Marloes aan het Rot, Mariët Elshof en Renata Huyskamp. Een flexibele en enthousiaste club mensen met passie voor het vak en die werken met onvoorwaardelijke aandacht voor u en uw woonwensen.

DUIDELIJK MAATWERK

U bent uniek, uw situatie is uniek. Wij zijn succesvol omdat wij geloven in onze aanpak. Wij gaan niet over 1 nacht ijs. Wij werken liever met u aan een helder plan van aanpak op uw specifiek persoonlijke situatie. Wij staan altijd voor u klaar met een persoonlijk advies. Uw eigen makelaar is uw vaste aanspreekpunt, met op de achterhand onze binnendienst.  We kennen uw dossier van voor tot achter en u kunt altijd direct bellen. Dankzij de korte lijnen kunnen wij een soepele en heldere communicatie garanderen.

U KRIJGT KWALITEIT

Margadant Makelaardij is lid van de NVM, bovendien zijn Paul Vroom en Richard Bos KEMA Quality BV gecertificeerd als makelaar taxateur o.g. en geregistreerd bij de stichting Vastgoedcert. Dit alles zijn waarborgen voor een optimale kwaliteit en actuele kennis van zaken. Bovendien kunnen wij door het NVM lidmaatschap uw woning direct plaatsen op funda.nl. Dé meest bezochte woningsite in Nederland met ruim 3 miljoen unieke bezoekers per maand.

LOKALE BEKENDHEID

Als echte Zwolse makelaar kennen wij de stad als geen ander. Met onze actuele kennis en brede, goed gedocumenteerde relatienetwerk weten wij wat er zich in de lokale markt afspeelt. Op deze manier zijn wij in staat elke woning gefundeerd op waarde te schatten.

WONINGSPECIALISTEN

Margadant heeft zich volledig toegelegd op de woningmakelaardij, een doelbewuste strategische keuze. We doen waar we goed in zijn. De gecertificeerde makelaars, Paul Vroom en Richard Bos zijn echte woningspecialisten. Met onze focus, kennis en ervaring leveren wij u de juiste toegevoegde waarde bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning.

TRANSPARANT

Wij voorzien u van eerlijke en realistische adviezen en maken graag heldere afspraken zodat u altijd weet wat u kunt verwachten. Wij houden u altijd actief op de hoogte van de ontwikkelingen en blijven u adviseren gedurende het hele traject. Zo leveren wij op een eigentijdse manier de traditionele kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Meer weten? Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking.