Via Margadant Makelaardij kunt u natuurlijk ook een door alle geldverstrekkers geaccepteerd en scherp geprijsd taxatierapport aanvragen. De taxateurs Paul Vroom en Richard Bos taxeren met kennis van zaken om de juiste objectieve waarde te kunnen bepalen

Een taxatierapport gebruikt u in de meeste gevallen voor het aanvragen van uw hypotheek. Elke bank/geldverstrekker verlangt vooraf een gedegen taxatie van uw woning om zo vast te kunnen stellen wat u maximaal kunt lenen.

VASTGOEDCERT.

De makelaar-taxateurs van Margadant Makelaardij staan ingeschreven in het register van VastgoedCert, een voorwaarde om een door de bank erkend taxatierapport te kunnen uitbrengen.

NWWI

Margadant Makelaardij is tevens aangesloten bij het NWWI. Dit is een keurmerk voor taxaties en heeft als doel om de betrouwbaarheid en deskundigheid te verhogen. Voor een hypotheek met NHG heeft u een NWWI rapport nodig. Een taxatierapport wordt ook gebruikt voor de bepaling van de werkelijke waarde van de woning in het geval van bijvoorbeeld echtscheiding, erfenis, of gewoon om zeker te zijn van de overwaarde van uw woning. Hoe dan ook in alle gevallen bent u bij uw Margadant Makelaardij op het juiste adres voor een gedegen taxatierapport dat wordt geaccepteerd door alle geldverstrekkers in Nederland.

VRIJBLIJVEND AANVRAGEN!

Vul naast staand formulier in en één van onze taxateurs, Paul Vroom of Richard Bos, neemt contact met u op en vertelt u alles over de verschillende mogelijkheden en scherpe prijsstelling. Uiteraard geheel vrijblijvend! .