Vanaf nu biedt Margadant Makelaardij, als enige makelaar in Zwolle, een EIGEN WEBSITE voor elke woning bij ons in verkoop!

Voor een goed verkoopresultaat is een optimale presentatie erg belangrijk. Om dit te realiseren werken we onder andere samen met een professionele fotograaf en styliste. Ook is het belangrijk dat de woning opvalt binnen het totale woningaanbod. Hiervoor zetten we nu dus ook de EIGEN WONINGWEBSITE in.

EIGEN WONINGWEBSITE

Voor iedere woning bij ons in verkoop maken wij een eigen website. Het website adres is de straatnaam en het huisnummer van de woning (voorbeeld: www.bultkroos11.nl). Eenvoudig, en gemakkelijk te onthouden. Naast een brochure met uitgebreide informatie en plattegronden kunnen bezoekers hier ook fullscreen foto’s in HD kwaliteit van de woning bekijken.

EIGEN VISITEKAARTJES ter ondersteuning

De website promoten we samen met speciaal daarvoor ontworpen visitekaartjes. De kijker krijgt na afloop van de bezichtiging een visitekaartje mee. Kijkers kunnen dan thuis nog eens rustig alle informatie nalezen. Ook de verkoper krijgt een stapeltje van deze kaartjes die kunnen worden uitgedeeld aan geïnteresseerden zoals vrienden, familie, collega’s, etc. Zo zorgen we ervoor dat de woning sneller wordt gevonden en daarmee vaker bekeken.

De woningwebsite en de visitekaartjes zijn voor de verkoper gratis en uiteraard wordt de woning evengoed uitgebreid gepresenteerd op Margadant.nl en op Funda.

Met de eigen woningwebsite en visitekaartjes geven wij nog meer AANDACHT aan de verkoop van de woning. Ook uw woning verkopen met eigen website en visitekaartjes? Neem contact met één van onze makelaars Paul Vroom of Richard Bos voor een vrijblijvend gesprek. Tel. 038-4224333.

Laatste Nieuwsbrief