Sinds kort werken wij samen met Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen uit Genemuiden. Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen zit aan de Westerkaai 78-80 in Genemuiden. Een samenwerking met Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen betekent voor ons, dat wij onze klanten nog meer en nog breder kunnen helpen. Wij kunnen naast onze vertrouwde diensten ook ondersteuning bieden bij al uw financiële vragen. 


Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen


Boudesteyn is een gerenommeerd financieel adviesbureau, in 2000 opgericht door Marcel Boudesteyn. Inmiddels doorgegroeid naar een landelijk organisatie met vier vestigingen met ruim 25 specialisten, met kennis en ervaring op het gebied van particuliere- en bedrijfsverzekeringen, hypotheken en belastingadviezen. 


Wat kunt u van Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen verwachten?


Bij Boudesteyn Hypotheken & Verzekering kunt u terecht voor al uw financiële vragen. De specialistische kennis en ervaring is aanwezig om u zo goed mogelijk te helpen. Wij geven aandacht en service. U kunt losse pakketten afnemen, maar ook al uw financiële zaken overlaten aan Boudesteyn. Boudesteyn ontzorgt en biedt u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.   


Wilt u meer weten?


Wilt u meer weten over deze samenwerking of wilt u eens kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij graag wat wij voor u kunnen doen. U kunt ons bellen op het nummer: 038 – 422 43 33
Kijk ook eens op onze website: www.margadant.nl