Aankoopbegeleiding: 100% in uw belang

Met internet kunt u uitstekend zelf op zoek naar een andere woning. Dit betekent echter niet dat u geen professional kunt gebruiken bij de aankoop van de woning die u op het oog heeft. Indien u een woning wilt kopen dan doet u zaken met de makelaar die de verkoper vertegenwoordigt en dus de belangen van de verkoper behartigt!

Ons uitgangspunt is het professioneel begeleiden van kopers bij het nemen van een grote financiële beslissing. De makelaar kijkt niet emotioneel maar uitsluitend rationeel naar de woning. Bovendien zijn de makelaars Paul Vroom en Richard Bos een meester in onderhandelen. Door het onderste uit de kan te halen, verdienen zij zichzelf voor u terug! Daarnaast neemt uw makelaar u veel werk en zorgen uit handen. Aankooptrajecten waarbij een aankoopmakelaar is betrokken, worden bovendien vaak sneller afgerond. Margadant Makelaardij inschakelen als aankoopmakelaar kan u dus vele euro's besparen. Daarbij scheelt het u veel tijd en zorgen.

UW BELANGEN STAAN VOOROP

Een woning op het oog? Schakel Margadant Makelaardij in voor de aankoop! Margadant Makelaardij behartigt uitsluitend de belangen van de koper, dus úw belangen, bij het aankooptraject! U ontvangt begeleiding bij bezichtigingen, een eerlijk advies over een reële koopprijs en beoordeling van de bouwkundige staat. Ook begeleiden wij u bij de onderhandelingen en alle aspecten tot en met aankoop, juridische zaken en afhandeling bij de notaris. Het inschakelen van Margadant Makelaardij bij de aankoop betekent voor u gemak, zekerheid en voordeel.

EEN VASTE CONTACTPERSOON

Bij ons heeft u een vaste aankoopmakelaar, Paul Vroom of Richard Bos, ondersteund door onze binnendienst. Zij kennen uw dossier en u kunt hen altijd direct (mobiel) bellen.

GECOMBINEERDE DIENSTVERLENING

Wilt u gebruik maken van onze expertise bij het aankopen van een nieuwe woning én verkopen van uw huidige woning? Dan worden onze voorwaarden en tarieven er alleen maar aantrekkelijker op.

KENNISMAKEN

Bij Margadant Makelaardij hebben wij inzicht in de details bij de aankoop van een huis. We informeren u graag op welke wijze wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. Loop eens binnen of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.