Domaine Les Forges 0 ong Vasles, L'Aveneau

Koopprijs vanaf € 288.000 v.o.n.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Klik op een foto om deze vergroot te bekijken
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande villa
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 67 p/m
Bouwjaar  :  2011
Wijk  :  L'Aveneau
Ligging  :  Aan bosrand, aan park, aan rustige weg, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  106 m²
Inpandige ruimte  :  25 m²
Perceeloppervlakte  :  880 m²
Inhoud  :  450 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Tuin  :  Normaal, zuidoost, 25 x 30 m
Parkeergelegenheid  :  Carport
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal, stookruimte, berging, loggia, wasruimte
Omschrijving:
Zorgeloos genieten van het ultieme Franse gevoel.

Nog 30 villa's te koop naast golfbaan.

DOMAINES DES FORGES / FRANKRIJK - In het westen van Frankrijk, midden in de streek Poitou-Charentes, dichtbij de stad Poitiers, ligt op het negentiende eeuwse landgoed Domaines Des Forges het exclusieve villapark Domaine L'Aveneau. Behalve genieten van het zeeklimaat, de uitdagende 27-holesgolfbaan, het verwarmde buitenzwembad en de uitstekende tennisbaan, kunnen liefhebbers ook smullen van al het moois dat de regio Poitou-Charentes te bieden heeft. Op de droomlocatie Domaine L'Aveneau zijn nog 30 van de in totaal 54 villa's te bemachtigen. De verkoop van de tweede fase is inmiddels in volle gang.

Razendsnel waren de eerste 24 kavels van de 54 in de eerste fase verkocht. Golfliefhebber en adviseur van Domaine L'Aveneau Gerard Greveling kocht destijds een van de 24 kavels en vertelt waarom hij meteen zo enthousiast was. "Het is een magnifieke plek om te wonen of vakantie te vieren. Je gaat op deze plek 50 jaar terug in de tijd. Het echte "Francofiele" gevoel bestaat daar nog! Bovendien is het vanuit Nederland op een dag te berijden en staat je huis bijna op de golfbaan. Het klimaat is droog en bovendien is het er gemiddeld 7 graden warmer dan in Nederland. De huizen die er te koop staan, zijn aantrekkelijk geprijsd en dat geldt ook voor het golflidmaatschap. Bovendien bevinden zich zes golfbanen op nog geen uur reijden van Domaine L'Aveneau".

Franse leven:
Domaines Des Forges kenmerkt zich door de pittoreske dorpjes en steden, cultuur, natuur en bovenal de uitstekende regionale keuken. In combinatie met de weldadige rust en ruimte is dit het ware Franse leven waar ook wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, tennissen en paardrijden toebehoren. Ook voor kinderen zijn er volop activiteiten en tijdens de wintermaanden wordt het nodige georganiseerd in het gezellige clubhuis.

Uitdagende golfbaan:
De uitdagende golfbaan ligt op 110 hectare ongerept terrein en kent vele waterpartijen, glooiingen, bunkers en schitterendem, onvoorspelbare greens. 9 van de 27 holes zijn gedraineerd zodat er zowel zomers als 's winters op gespeeld kan worden. Het sfeervolle clubhuis herbergt het uitstekende restaurant La Bergerie waar traditioneel Frans wordt gekookt maar waar ook de Hollandse bitterbal verkrijgbaar is. De gezellige bar, lounge en open haard completeren het geheel waardoor u zich beslist als een God in Frankrijk waant. De golfbaanclub telt 350 leden waardoor nieuwe inschrijvingen geen probleem vormen. in de zomermaanden juli en augustus worden de kindertjes vermaakt zodat in alle rust gebruik kan worden gemaakt van de golfbaan. Naast het veelvuldig bespelen van voornoemde golfbaan wordt eenmaal per jaar een Pro Am gespeeld. "Hiervoor nodig ik golfpro's uit Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Zuid Afrika, Italië en Spanje uit en wordt er tijdens een driedaags verblijf door 120 deelnemers twee dagen gegolfd".

Kennismakingsweekend:
Potentiële kopers kunnen in 2011 zonder verplichting kennismaken met Domaine L'Aveneau tijdens een speciaal georganiseerd kennismakingsarrangement. Indien gewenst is nederlandse begeleiding aanwezig.

Villa's:

De voorhanden woningtypes Birdie en Eagle kosten vanaf 215.000 euro exclusief B.T.W. en zijn uitermate geschikt voor eigen gebruik of (gedeeltelijk) verhuur. In het laatste geval is de TVA, de franse BTW van 19,6 procent, terug te vorderen. De kaveloppervlakte varieert van zevenhonderd tot vijftienhonderd vierkante meter. De villa's zijn uitgevoerd met luxe inbouwapparatuur, open haard, wand- en vloertegels en een buitenbarbecue. Zeer fraai zijn de typisch Franse beschilderde luiken, de overdekte terrassen en gevels die in lichte zand- en terrakleuren zijn geschilderd.

TYPE EAGLE:

Indeling: hal met meterkast en royale toilet ruimte.
De leefruimte bestaat uit een zitkamer, eetkamer met open keuken en bijkeuken.
De ruimtes staan in open verbinding met elkaar. Er is ook een open haard en op 2 plaatsen een schuifpui, naar de deels overdekte terrassen.
Op de begane grond zijn verder een royale slaapkamer met kastenwand en aansluitend een badkamer.
Op de verdieping zijn 2 mooie kamers (waarvan één met balkon), beidden met vaste kasten, een ruime, afsluitbare berging, een hal, een toiletruimte en een badkamer.
De huizen zijn uitstekend afgewerkt, hebben een hoog isolatieniveau en zijn voorzien van een tegelvloer in alle vertrekken.

Voor meer informatie verwijzen wij ook naar onze website: www.golfvillafrance.com of neemt u contact op met ons kantoor Margadant Makelaardij B.V.. Contactpersoon: mevrouw M. Margadant-Pierik of mevrouw H. van Orsouw.

Aanvaarding: in overleg.
Transport bij een notaris in Frankrijk.

Koopsom vanaf 218.000,-- exclusief B.T.W. en inclusief inboedel.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Nieuwe Markt 15, 8011 PE Zwolle
Telefoon: 038-4224333
Fax: 038 - 422 38 88
E-mail: makelaardij@margadant.nl
Internet: www.margadant.nl